Vuglec Breg

Turističko selo “Vuglec Breg” plod je stvaralačke i romantičarske vizije obitelji Vuglec, koja je željela baštinu svojih predaka, starih Vugleca, pretvoriti u trajnu vrijednost.

Restoran “Pri Kleti”

U ugodnom ambijentu našeg restorana “Pri Kleti” pravo je mjesto za vrhunski gastronomski doživljaj. Originalno uređenje u zagorskom stilu, otvoreni kamin i terasa sa slamnatim krovom daju osjećaj topline i poseban domaći ugođaj. Zaboravljeni, stari recepti bakinih jela ponovo su zaživjeli u kuhinji i na stolovima našeg restorana. Za najbolja jela pripravljena od domaćih proizvoda i namirnica iz najbliže okolice brinu se i najbolji kuhari.
Uz posebno zalaganje, trud i znanje te spontani i domaćinski pristup osoblja, biti će zadovoljeni i najveći zahtjevi. Unutrašnji dio restorana „Vuglec Breg“ u svoje dvije sale može primiti oko 80 gostiju te još 40 gostiju na restoranskoj terasi. Manji prostor restorana idealan je za intimnija i privatna okupljanja, dok je veća sala pogodnija za proslave, bankete i razne događaje.

Sjenica i krušna peć “Bake Roze”

Kao nadopuna restoranu tu je sjenica sa ljetnom terasom u samom okruženju vinograda, u sklopu koje je i prava krušna peć i roštilj na drva, kao i ljetni šank. Prima oko 70 gostiju.
Specijaliteti iz krušne peći “Bake Roze”, kao što su razne vrste domaćeg kruha, zagorski štrukli, janjeći but, guska, purica ili slično, sigurno će uvelike obogatiti ukupnu gastronomsku ponudu.

T +385 49 345 015,

M +385 98 606 780

A Škarićevo 151, 49224 Škarićevo

E http://www.vuglec-breg.hr/

Skip to content