Restoran Preša

Gastronomska oaza smještena u povrh Krapine, restoran Preša nudi svakom posjetitelju vrhunski gastronomski doživljaj u koji su uključena gotovo sva zagorska autohtona jela pripremljena od probranih prirodno uzgojenih namirnica koje svakodnevno stižu sa zagorskih brega. Gosti svakodnevno mogu uživati osim u širokom izboru tradicionalnih jela i u uživajte u velikoj natkrivenoj terasi sa panoramskim pogledom na Krapinu i okolicu.

Bogata gastronomska ponuda uključuje širok izbor svih vrsta mesa i mesnih prerađevina vlastite proizvodnje, koji se pripremaju u okvirima nacionalnih kuhinja, od roštilja, peke, ražnja do klasičnih varijanti pečenja sa svim tradicionalnim dodacima pojedinih kuhinja. U restoranu Preša posebno se ponose sa ponudom purana zagorskih brega , pravom zagorskom juhom sa suhim vrganjima te širokim izborom svinjskih i telećih specijaliteta kao i u izboru kruha i štruklov isključivo iz domaće radinosti sa domaćim zagorskim sirom i vrhnjem.

Osim raznovrsne ponude hrane za sve ljubitelje dobre kapljice tu je i široki izbor vrhunskih hrvatskih vina, od Dalmacije, Istre do Slavonije te domaćim zagorskim vinom naše proizvodnje.

Posjetite nas i uživajte u velikoj natkrivenoj terasi sa pogledom na panoramskim pogledom na Krapinu i okolicu. Restoran Preša zbog svoje veličine, položaja, komfornosti i intimnog ozračja izuzetno je pogodan za organiziranje svadbenih svečanosti, različitih poslovnih i obiteljskih proslava, promocija, krštenja do prigodnih domjenaka. Za cjelokupno gastronomsko ozračje brine se visokoškolovano, stručno i ljubazno osoblje koje će sve posjetitelje poslužiti brzo i diskretno kako bi Vam boravak u ovom restoranu u ugodnoj, toploj domaćoj atmosferi ostao u lijepom sjećanju.

T +385 49 372 664

A Tkalci 19A, Krapina

Skip to content