Kalendar

2024
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
2025
Siječanj
Veljača
Ožujak

  IZLOŽBA PISANICA, Galerija grada Krapine 22. ožujak - 19. travanj

  Izložba pisanica
  Uz nadolazeći najveći kršćanski blagdan Uskrs, Galerija grada Krapine već tradicionalno priprema izložbu pisanica. Otvorenje će se održati 22. ožujka 2024. godine u 19,00 sati uz prigodan glazbeni program Župnog zbora Župe sv. Nikole biskupa Krapina.
  Izložba je otvorena do 19.4.2024.

   

  TRAVANJ U KNJIŽNICI, Gradska knjižnica Krapina 01. - 30. travanj

   

  GLUMAČKI FESTIVAL U KRAPINI, Festivalska dvorana Krapina 05. - 21. travanj

  GFUK i po Zagorju i ove godine s odličnim predstavama. Očekujemo Vas 5.- 21.4.2024. na Glumačkom festivalu u Krapini. 
  Ulaznice možete kupiti online preko sustava ulaznice.hr, te na blagajni Festivalske dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati.

  PRIČA O LEPTIRU, Kino Krapina 19. travanj

  petak, 19.4. u 19:00
  PRIČA O LEPTIRU
  animirani, avantura, obiteljski
  Dužina filma: 88 minuta
  Dobna preporuka: svi uzrasti
  Cijena ulaznice: 3,50 eur
  Hrabri, simpatični, ali nespretni leptir s jednim krilom po imenu Patrick kreće na putovanje života zajedno sa svojim najboljim prijateljem, gusjenicom Martyjem te Jennifer, leptiricom koja se boji visina. No, prije svega, mora se suočiti sa svojim strahovima, prihvatiti svoju jedinstvenost boreći se protiv promjenjivih vremenskih prilika, ljudi i tri zle ptice željne osvete. Priča o leptiru je priča o samospoznaji i herojstvu ispričana s puno humora ističući poruku da su naše razlike manje važne od veza koje dijelimo, te da se pravi karakter pokazuje u teškim situacijama.
  Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije.

  ISTJERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRIJETNJA 12+, Kino Krapina 19. travanj

  petak, 19.4. u 21:00
  ISTJERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRIJETNJA 12+
  avantura
  Dužina filma: 115 minuta
  Cijena ulaznice: 3,50 eur
  U filmu Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, obitelj Spengler vraća se tamo odakle je sve počelo: u kultni vatrogasni dom u New Yorku. Tamo susreću izvorne istjerivače duhova koji su razvili tajni istraživački laboratorij kako bi hvatanje duhova doveli na novu razinu. Ali kada otkriće drevnog artefakta oslobodi zlu silu, novi i stari istjerivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svijet od drugog ledenog doba.
  Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije.

  DRŽAVNO PRVENSTVO U MAŽORET PLESU, Sportska dvorana Srednje škole Krapina 19. - 21. travanj

   

  GFUK : KO JE TU LUD, Festivalska dvorana Krapina 20. travanj