Vuglec Breg

Turističko selo „Vuglec Breg“ plod je stvaralačke i romantičarske vizije obitelji Vuglec, koja je željela baštinu svojih predaka, starih Vugleca, pretvoriti u trajnu vrijednost.

Restoran "Pri Kleti"

U ugodnom ambijentu našeg restorana „Pri Kleti“ pravo je mjesto za vrhunski gastronomski doživljaj. Originalno uređenje u zagorskom stilu, otvoreni kamin i terasa sa slamnatim krovom daju osjećaj topline i poseban domaći ugođaj. Zaboravljeni, stari recepti „bakinih jela“ ponovo su zaživjeli u kuhinji i na stolovima našeg restorana.
Za najbolja jela pripravljena od domaćih proizvoda i namirnica iz najbliže okolice brinu se i najbolji kuhari.
Uz posebno zalaganje, trud i znanje te spontani i domaćinski pristup osoblja, biti će zadovoljeni i najveći zahtjevi.

Sjenica i krušna peć "Bake Roze"

Kao nadopuna restoranu tu je sjenica sa ljetnom terasom u samom okruženju vinograda, u sklopu koje je i prava krušna peć i roštilj na drva, kao i ljetni šank.
Specijaliteti iz krušne peći "Bake Roze", kao što su razne vrste domaćeg kruha, zagorski štrukli, janjeći but, guska, purica ili slično, sigurno će uvelike obogatiti ukupnu gastronomsku ponudu.


Bar "Pelnica"

Uz dobra jela svakako je potrebno ponuditi i dobar izbor pića. Široka paleta domaćih vina iz našeg podruma, kao i domaće rakije i drugi napitci najvažniji su dio cjelokupne ponude pića. Bar "Pelnica" u sklopu prostora restorana simpatični je kutak za prijateljsko ćaskanje uz dobru "kapljicu".

www.vuglec-breg.hr