Kalendar

2017
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
2018
Siječanj
 • KRAPINSKE ŠPELANCIJE: IZLOŽBA, Galerija grada Krapine 17. veljačaožujak

  Otvorenje međunarodne izložbe "Maske" počinje u 19 sati, a izložbu možete pogledati do 17.ožujka 2017. Na otvorenje molimo doći pod maskama!!!
 • KRAPINSKE ŠPELANCIJE: RADIONICA ZA DJECU I ODRASLE, Stari muzej na Hušnjakovom 18. veljača

  U Muzeju krapinskih neandertalaca (stari muzej)saznajte kako su izgledale i kada se pojavljuju najstarije maske, koje značenje su imale za čovjeka u prapovijesti, a koje značenje im pridaje čovjek u suvremenom društvu. Inspirirani prapoviješću, posjetitelji će moći izraditi svoju masku u vremenu od 12 do 15 sati. Za sudjelovanje u programu potrebna je prethodna najava na tel. 371 491 ili na e-mail: rezervacije-mkn@mhz.hr. Sudjelovanje u radionici je besplatno.
 • KRAPINSKE ŠPELANCIJE: RADIONICA ZA DJECU, Gradska knjižnica Krapina 21. veljača

  Izrada venecijanskih maski za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi traje od 16 do 18 sati. Djeca će oslikavati prethodno pripremljene maske od gipsa te ih ukrašavati tkaninama i ukrasima. Cilj radionice je izraditi venecijansku masku i naučiti nešto o povijesti Venecijanskog karnevala.
 • KRAPINSKE ŠPELANCIJE: FAŠNIČKA POVORKA, Trg Ljudevita Gaja 25. veljača

  I ove godine sudionici fašničke povorke okupljaju se kod OŠ Ljudevit Gaj i kreću put Trga gdje će se svaka grupa predstaviti kratkim programom i nastojati osvojiti vrijedne nagrade. Program počinje u 14,30 sati.
 • KRAPINSKE ŠPELANCIJE: KAZALIŠNA PREDSTAVA, Festivalska dvorana 27. veljača

  Kazališna predstava "Nikad nije prekasno" udruge GFUK počinje u 20 sati. Cijena ulaznice: 30,00 kn.